Mothiev helpt kleinere ondernemers (5 – 75 medewerkers). De methodieken zijn pragmatisch en leveren meetbare, kwalitatieve en kwantitatieve, resultaten op. Een verbeter- of optimalisatietraject is ook voor kleinere bedrijven betaalbaar. Bij een authentiek en uniek familiebedrijf hoort ook een unieke aanpak.  Iedere onderneming heeft eigen waarden en een eigen werkwijze. Hierin verplaatst Mothiev zich en past ze haar diensten en werkwijze op aan.

Enerzijds biedt Mothiev persoonlijke begeleiding (sparringpartner of vertrouwenspersoon)  voor eigenaar of medewerkers. Anderzijds biedt Mothiev ook diensten aan, waarbij uw gehele organisatie of een afdeling wordt betrokken. Voor het bereiken van uw doel en het verbeteren van uw organisatieresultaten beschikt Mothiev over specifieke expertise en competenties . Pragmatisch toepasbare methodieken zet Mothiev in om resultaat te boeken op een specifiek vlak. Ook op het snijvlak van eigenaar, onderneming en familie heeft Mothiev veel ervaring.

Onze werkwijze begint altijd met een inventarisatietraject. Dit levert inzicht in de knelpunten binnen de organisatie. Dit wordt vertaald in een Focus Actie Plan. Hierin staat per relevant thema, kwalitatief en kwantitatief, aangegeven waar verbeteringen mogelijk zijn en waar het interne organisatie- en communicatieproces geoptimaliseerd kan worden. Dit is de basis om samen concrete afspraken te maken over hoe en welke resultaten we gaan behalen.

Vervolgens bekijken we samen wie welke stappen moet ondernemen om tot een optimaal resultaat voor de organisatie te komen. Regelmatig constateren we dat kleine veranderingen binnen organisaties voldoende zijn om effectiever en efficiënter te werken en dus een hoger rendement te behalen.

De meeste relaties ontvangen van ons een maatwerk voorstel. Het is afgestemd op de behoefte, het budget en sluit  aan bij de werkwijze van jouw bedrijf.
Lees hier meer over de expertise en competenties die Mothiev biedt.

Meer weten?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.